Zwick Architects : home
portfolio services aboutus contact us
residential single family      
commercial multifamily      
unconventional        
zwick@zarch.com
Lehmann Residence Sugar Cube Belvedere Residence Oliver Residence
Hillside Residence Kimball Residence Ross Valley Residence Hannah Residence
Bassett Residence

Hannah Residence
The renovation of a small exurban farmhouse renovation was initiated after a wind felled eucalyptus tree crushed most of the existing home. During the redesign process the house orientation was reconfigured to take advantage of views to the owner’s horse pasture. A glazed factory built roll up garage door was installed as one of the living room walls to take advantage of this view. Most of the year this door is kept open and helps to create a sense of continuity between indoor and outdoor living spaces. The house’s entry doubles as a gallery for modern art. Recycled and off shelf industrial materials are used throughout the project.

sitemap